duminică , 16 decembrie 2018
Home / COMUNICATE / 19 IANUARIE- TERMEN LIMITĂ PENTRU ÎNSCRIEREA CANDIDAŢILOR PENTRU POSTURILE SCOASE LA CONCURS DE POLIŢIA ROMÂNĂ

19 IANUARIE- TERMEN LIMITĂ PENTRU ÎNSCRIEREA CANDIDAŢILOR PENTRU POSTURILE SCOASE LA CONCURS DE POLIŢIA ROMÂNĂ

Share

      S-a dat startul încadrărilor din sursă externă și prin reîncadrare în Poliția Română. Începând cu 10 ianuarie şi până pe 19 ianuarie inclusiv, persoanele interesate se pot înscrie pentru a candida pentru unul dintre cele 770 de posturi de ofițeri, agenți și personal contractual scoase la concurs.

        “Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.   Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.

     Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute  vorbesc de la sine. De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește-te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană.”- se spune într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița sunt scoase la concurs pentru încadrarea din sursă externă 4 funcții de ofițeri de poliție la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Financiar, Resurse Umane și la Serviciul Comunicații și Informatică.

De asemenea, se organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de personal contractual la Serviciul Rutier și a unui post vacant de execuție de agent de poliţie prin reîncadrare ca poliţist a persoanelor cărora le-au încetat raporturile de serviciu în condiţiile art. 69 alin. 1 lit. b), d)-f) şi j) din Legea nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare, care au studii corespunzătoare cerinţelor postului şi îndeplinesc condiţiile legale.

Postul scos la concurs prin reîncadrare  este în specialitatea ordine publică, la Poliția Municipiului Târgoviște – Biroul Ordine Publică – Siguranță Publică și Patrulare.

 

 

Mai multe informații pot fi obținute accesând următoarele link-uri :

  • Pentru posturi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române:

https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

  • Pentru posturi din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița:

https://db.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *