duminică , 16 decembrie 2018
Home / SOCIETATE / 300 LOCURI DE MUNCĂ LA CULES DE ZMEURĂ ÎN PORTUGALIA

300 LOCURI DE MUNCĂ LA CULES DE ZMEURĂ ÎN PORTUGALIA

Share

    Angajatori  din Portugalia au nevoie de 300 de muncitori pentru  aproximativ 3 luni, la cules de zmeură. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare iar salariul de baza pentru culegatori zmeura fară ore suplimentare / cu ore suplimentare: 603 euro brut/luna / 1199 euro brut/luna.

         Selecţia candidaţilor va avea loc în oraşele Roman şi Brăila, pe 17 respectiv 19 ianuarie iar perioada estimată de angajare este sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018. Sunt solicitate persoane fară cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultura, cu experiența la recoltarea zmeurei sau în munca în sere. Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi. Se oferă plata în avans a drumului pana in Portugalia iar suma aferentă deplasării se va deduce din primele salarii. Constituie avantaj – cunoștințe de bază de limba engleză/spaniolă/portugheză, dar nu este obligatoriu.

    Persoanele cu domiciliul in judetul Dâmbovița, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES – Valentina Soare, din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Dâmbovița, telefon 0732100377, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în strainătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *