sâmbătă , 20 octombrie 2018
Home / COMUNICATE / A FOST DESEMNAT CÂȘTIGĂTORUL LICITAȚIEI PRIVIND CONSTITUIREA DREPTULUI DE SUPERFICIE TERENULUI DESTINAT CONSTRUIRII MALL-ULUI DIN ZONA UM GARĂ

A FOST DESEMNAT CÂȘTIGĂTORUL LICITAȚIEI PRIVIND CONSTITUIREA DREPTULUI DE SUPERFICIE TERENULUI DESTINAT CONSTRUIRII MALL-ULUI DIN ZONA UM GARĂ

Share

            Referitor la licitația publică lansată de Consiliul Județean Dâmbovița în vederea constituirii dreptului de superficie asupra unui teren situat în municipiul Târgoviște, bulevardul Regele Carol I, nr. 51, astăzi, 7 noiembrie 2017, a fost încheiată procedura specifică de constituire a dreptului de superficie.

            Terenul în cauză, din zona fostei unități militare de la Gara Târgoviște, este destinat construirii unui centru comercial (mall).

            Comisia de evaluare a declarat câștigătoare oferta P.K. GRIZZLY S.R.L. cu o sumă anuală de plată de 477.866 lei, suma adjudecată fiind mai mare cu aproximativ 26% față de prețul de pornire al licitației, în valoare de 355.200 lei.

            În perioada următoare, se va face comunicarea oficială către ofertantul câștigător și se va încheia contractul de constituire a dreptului de superficie, în termen de 10 zile de la încheierea procesului-verbal de atribuire.

            Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, consideră că această etapă este un pas important în realizarea centrului comercial în zona menționată, o dovadă în plus a preocupării administrației județene față de îndeplinirea promisiunilor asumate.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *