joi , 13 decembrie 2018
Home / ACTUALITATE / A PIERDUT BANII LA PĂCĂNELE ŞI S-A DAT PRĂDAT DE HOŢI

A PIERDUT BANII LA PĂCĂNELE ŞI S-A DAT PRĂDAT DE HOŢI

Share

Apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau  alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei.

     Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizaţi de un bărbat de 42 de ani, din localitate, cu privire la faptul că i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani.În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cel în cauză ar fi pierdut banii la jocurile de noroc și fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi apelat numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 pentru a sesiza furtul acestora.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor O.G. 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă.

Stimaţi cetăţeni,

Apelarea prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 trebuie efectuată numai în cazuri de urgenţă care necesită intervenţia promptă a structurilor specializate pentru soluţionarea acelui eveniment.

Aşadar, nu abuzaţi de acest număr de telefon fără a avea într-adevăr un motiv real sau o urgenţă. Vă atragem atenţia că, potrivit reglementărilor legale, apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau  alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *