marți , 22 ianuarie 2019
Home / ACTUALITATE / A PLOUAT CU AMENZI ÎN MINIVACANŢA DE REVELION

A PLOUAT CU AMENZI ÎN MINIVACANŢA DE REVELION

Share

În minivacanţa de Revelion, respectiv perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, 220 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat zilnic pe raza județului, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică. Structurile de poliție au intervenit la 101 evenimente, dintre care 76 sesizate prin SNUAU 112.

Au fost sesizate 58 de infracţiuni, dintre care cinci au fost constatate în flagrant delict iar  pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 598 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală se ridică la aproape 138.000 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi au fost şi sunt, de asemenea, priorităţi ale poliției dâmbovițene, context în care poliţiştii rutieri acționează permanent pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, principalul scop fiind diminuarea riscului rutier. Astfel, pentru abaterile rutiere constatate în intervalul amintit, au fost aplicate 411 sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care peste un sfert pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

CITEȘTE ȘI ...

DEMERSURI PENTRU REMEDIEREA CALITĂŢII SLABE A SEMNALULUI DE TELEFONIEI MOBILE ÎN DIFERITE ZONE DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

Urmare a numeroasele situații înregistrate în unele zone ale județului Dâmbovița cu privire la slaba  …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *