sâmbătă , 17 noiembrie 2018
Home / SOCIETATE / ACŢIUNE UMANITARĂ ÎN SPRIJINUL COPIILOR NEVOIAŞI DIN PAROHIA GLODENI

ACŢIUNE UMANITARĂ ÎN SPRIJINUL COPIILOR NEVOIAŞI DIN PAROHIA GLODENI

Share

Sub genericul “Dar din dar pentru suflete minunate”, două tinere cu suflet bun- Cristina Petre şi Mariana Spătaru, au iniţiat o acţiune caritabilă prin care şi-au propus să strângă cât mai multe hăinuţe, jucării şi alimente pentru circa 400 de copii sărmani din Parohia Glodeni. Campania se bucură, în plan organizatoric,  de spijinul şi experienţa lui Gabriel Boriga, fost primar al municipiului Târgovişte .

     De altfel, acesta a precizat de la bun început că dă o mână de ajutor în calitate de târgoviştean, că nu există niciun partid politic ori ONG în spatele acţiunii:”Este o colectă de haine, alimente şi jucării, pentru copii nevoiaşi. Am mai susţinut astfel de iniţiative, o să o fac şi de acum încolo”- a spus Gabriel Boriga.

      Cei care vor să doneze articole din categoriile menţionate pot obţine toate informaţiile necesare la numerele de telefon 0720654155 şi 0727682010. Nu sunt acceptate donaţii în bani. Bunurile şi alimentele colectate vor fi distribuite pe 19 noiembrie, la Căminul Cultural Glodeni, unde va avea loc şi un spectacol organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *