sâmbătă , 17 noiembrie 2018
Home / POLITIC / PNL ”AGITAȚIE IN CONSILIUL LOCAL MUNICIPAL; MUȘCHI UMFLAȚI ARTIFICIAL!”

PNL ”AGITAȚIE IN CONSILIUL LOCAL MUNICIPAL; MUȘCHI UMFLAȚI ARTIFICIAL!”

Share

            PNL Dâmboviţa regretă că primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, nu a înţeles demersul democratic şi legal al consilierilor municipali liberali.

            Furiile dumnealui, îndreptate împotriva reprezentanţilor noştri, împotriva târgoviştenilor care ne-au dat votul, sunt neproductive, antidemocratice şi nepermise într-o tribună a dezbaterii de idei, într-un loc unde trebuie să decidem, cu mare respect şi seriozitate, ce este mai bun pentru comunitate, pentru cetăţenii municipiului Târgovişte.

            Faptul că aleşii PNL din Consiliul Local au solicitat, în şedinţa din data de 23 noiembrie 2017, scoaterea de pe ordinea de zi a unui proiect de hotărâre care nu fusese analizat suficient şi care ar putea da naştere unor controverse de ordin juridic, nu îl îndreptăţeşte pe primarul Cristian Daniel Stan să lanseze ameninţări în spaţiul public la adresa consilierilor PNL.

            Suntem profund îngrijoraţi din cauza modului în care edilul Târgoviştei vede desfăşurarea actului administrativ şi implicarea aleşilor în folosul cetăţenilor.

            Opiniile exprimate de consilierii noştri, profesor Honorius Moţoc şi avocat Adrian Ghinescu, pe seama proiectului de hotărâre privind înfiinţarea unei societăţi de transport local au fost pertinente, politicoase, la obiect şi în total acord cu legile administraţiei publice locale.

            Consilierii PNL nu vor aproba  proiectul privind înfiinţarea unei societăţi de transport călători până când nu vor fi clarificate relaţiile contractuale cu AITT, firmă aflată în parteneriat cu Primăria Târgovişte şi care asigură, în momentul de faţă, transportul de călători, indiferent câte presiuni şi ameninţări va face primarul Cristian Daniel Stan.

           

            Biroul de presă,

            PNL Dâmbovița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *