joi , 18 ianuarie 2018
Home / TIMP LIBER / ALEXANDRA UȘURELU & ORCHESTRA SIMFONICĂ MUNTENIA, ÎNTR-UN CONCERT SPECIAL DE ZIUA FEMEII

ALEXANDRA UȘURELU & ORCHESTRA SIMFONICĂ MUNTENIA, ÎNTR-UN CONCERT SPECIAL DE ZIUA FEMEII

Ziua Femeii va fi marcată și anul acesta de Centrul Județean de Cultură Dâmbovița printr-un spectacol excepțional. De data aceasta, Alexandra Ușurelu, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, este cea care se va alătura Orchestrei Simfonice ”Muntenia”, dirijată de Daniel Jinga.

Primul său concert susținut la Târgoviște, pe data de 7 martie, de la ora 19.00, va avea loc la Teatrul ”Tony Bulandra” si face parte din turneul “Am să fiu eu casa ta“, pe care artista l-a deschis la finalul lunii ianuarie prin dublul concert simfonic susținut cu ”casa închisă” în Sala Mare a Teatrului Național din București. Formatul de concert simfonic pe care Alexandra Ușurelu îl va prezenta alături de Orchestra Simfonică ”Muntenia” a confirmat până acum succesul la public în fiecare oraș din turneu, fiecare spectacol fiind sold-out.

În cadrul unui concept memorabil, timp de 90 de minute, Alexandra Uşurelu va transforma sala de spectacol într-o reală ”casă” pentru spectatorii pe care-i va încânta atât cu melodii de pe primul său album, “La capătul lumii”, cât şi cu 6 cântece noi, care vor face parte din materialul discografic pe care-l va lansa în această toamnă.

Compartimentul Comunicare
al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

CITEȘTE ȘI ...

DECALOGUL SUPERSTIŢIOŞILOR LA CUMPĂNA DINTRE ANI

      Una din cele mai cunoscute superstiții spune că trecerea dintre ani trebuie să ne …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *