joi , 24 mai 2018
Home / POLITIC / ALEXANDRU OPREA ARE DE ALES ÎNTRE DEMISIA DE LA CONDUCEREA CJD ŞI EXCLUDEREA DIN PARTID

ALEXANDRU OPREA ARE DE ALES ÎNTRE DEMISIA DE LA CONDUCEREA CJD ŞI EXCLUDEREA DIN PARTID

Share

        Legat de şedinţa maraton a Biroului Permanent Judeţean al PSD Dâmboviţa, preşedintele Adrian Ţuţuianu a precizat că s-a luat act de demisiile lui Alexandru Oprea din funcţiile de preşedinte al Organizaţiei Răzvad şi de secretar executiv al organizaţiei judeţene, concluzia unanimă fiind că acesta a creat prejudicii de imagine serioase. Nu a fost luată însă şi o decizie definitivă, deznodământul fiind amânat pentru vineri seară, când a fost programată o nouă şedinţă a BPJ.

            “Concluzia tuturor membrilor BPJ a fost unanimă, în sensul că lucrurile sunt inacceptabile și că trebuie să luăm măsuri. Nu am vrut să luăm miercuri seară nicio decizie și am amânat pentru ședința de vineri seară. Noi suntem oameni politici responsabili, ne interesează buna  administrare a județului și a țării, iar prioritatea noastră absolută este guvernarea. Eu nu vreau să tolerez nimănui să strice munca miilor de membri de partid și nu voi lasă pe nimeni, indiferent de nume, să aducă prejudicii de imagine Organizației Dâmbovița a Partidului Social Democrat, organizație care a devenit una dintre cele mai respectate și mai bine văzute în partid. Demisia este un act unilateral și tot ce s-a discutat în interior ne privește pe noi. Am fost chiar reținut în declarații în ultimele zile, știu că nu m-ați recunoscut, tocmai pentru că vreau să duc bătăliile mari și mă interesează să punem în aplicare OG 28, de exemplu. Nu pot să contest niciuna dintre calitățile profesionale ale unor colegi de partid, dar toată lumea trebuie să înțeleagă că nu voi tolera niciun derapaj și voi sancționa orice derapaj”– a declarat şeful PSD Dâmboviţa

        Chiar dacă a primit o păsuire, Alexandru Oprea pare să fi ajuns într-o situaţie fără ieşire. Nu poate rămâne nici preşedinte la consiliul judeţean şi are de ales între a-şi da demisia şi din funcţia administrativă ori de a fi dat afară din partid, situaţie în care va pierde în mod automat şi funcţia de preşedinte al CJD.

CITEȘTE ȘI ...

OANA VLĂDUCĂ – ÎNTREBARE ADRESATĂ MINISTRULUI TURISMULUI, BOGDAN GHEORGHE TRIF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *