joi , 17 ianuarie 2019
Home / ECONOMIC / APIA ANUNŢĂ ÎNCEPEREA CAMPANIEI DE DEPUNERE A CERERILOR UNICE DE PLATĂ

APIA ANUNŢĂ ÎNCEPEREA CAMPANIEI DE DEPUNERE A CERERILOR UNICE DE PLATĂ

Share

   Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură  informează că, în perioada 01 martie – 15 mai 2018, se va desfasura Campania de depunere a cererilor unice de plata din acest an. Aceasta actiune se va derula în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, respectând calendarul stabilit și obiectivele propuse de instituția noastră.

   Pentru că ,, Drumul catre o agricultura performanta trece pe la APIA”, Centrul Judetean Dambovita a organizat, in luna februarie, intalniri zonale cu fermierii beneficiari sau potentiali beneficiari ai formelor de sprijin destinate agriculturii. Aceste intalniri s-au organizat cu sprijinul autoritatilor locale si au avut ca scop  consilierea si informarea  producatorilor agricoli din judet.

   Și în Campania 2018, completarea declaraţiei de suprafaţă se realizează electronic folosind aplicaţia IPA Online.

   Finalizarea și închiderea cererii unice de plată în IPA Online se face numai în centrele APIA, în prezenţa funcţionarului responsabil cu primirea cererii, după verificarea acesteia impreuna cu fermierul.

   Cererile unice de plată se depun la centrele județene APIA în cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mare de 50 hectare teren agricol şi la centrele locale în cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol.

   Fermierii vor depune o singură cerere, chiar dacă deţin suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe.

   Pentru a utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea cererii, este necesar ca fermierii să se prezinte la data și ora la care sunt programați.

   Primariile din fiecare localitate au afisat la loc vizibil listele cu programarile fermierilor.

CITEȘTE ȘI ...

DEPRECIEREA LEULUI ŞI SCUMPIREA CREDITELOR BANCARE, EVOLUŢII PREVIZIONATE PENTRU 2019

       Majoritatea  analiştilor  financiari anticipează o depreciere a leului în următoarele 12 luni, comparativ cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *