joi , 13 decembrie 2018
Home / ADMINISTRAȚIE / AU FOST RELUATE LUCRĂRILE LA BLOCURILE ANL DIN CARTIERUL SAGRICOM

AU FOST RELUATE LUCRĂRILE LA BLOCURILE ANL DIN CARTIERUL SAGRICOM

Share

       După ani de zile de amânări şi incertitudini “minunea” s-a produs: au fost reluate lucrările la blocurile aflate în diferite stadii de execuţie, din Cartierul Sagricom. Pe şantier au fost în această dimineaţă primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, senatorul Adrian Ţuţuianu, care a urnit practic din loc acest proiect, viceprimarul Cătălin Rădulescu şi Andrei Ţurcanu, directorul Agenţiei Naţionale a Locuinţei.

       Primarul Cristian Stan a amintit că avizul de finanţare pentru finalizarea celor 146 de unităţi locative a fost obţinut în cursul lunii aprilie iar ordinul de începere a lucrărilor a fost dat pe 2 noiembrie. Termenul de execuţie este de 24 de luni iar alocaţia financiară financiară din partea ANL este de 12 milioane de lei, la care se adaugă TVA.

“Am un motiv de satisfacţie- a spus senatorul Adrian Ţuţuianu. Sunt patru ani de zile de când insistăm şi am aşteptat la atâtea uşi pentru acest proiect. Avem nevoie de locuinţe la Târgovişte, mai ales în contextual dezvoltării fabricii de la Ulmi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *