marți , 22 ianuarie 2019
Home / POLITIC / AV. ADRIAN CHIŢESCU, VICEPREŞEDINTE PNL DÂMBOVIŢA:”MAI PUŢIN DE 5% DIN PROGRAMUL INIŢIAL DE GUVERNARE A FOST DUS LA ÎNDEPLINIRE”

AV. ADRIAN CHIŢESCU, VICEPREŞEDINTE PNL DÂMBOVIŢA:”MAI PUŢIN DE 5% DIN PROGRAMUL INIŢIAL DE GUVERNARE A FOST DUS LA ÎNDEPLINIRE”

Share

“Mai puţin de 5% din programul iniţial de guvernare a fost dus la îndeplinire”- a apreciat Adrian Chiţescu, vicepreşedinte al PNL Dâmboviţa. Acesta a criticat lipsa de predictibilitate în materie fiscală, cu consecinţe grave asupra mediului de afaceri,  şi a adus ca argument faptul că, anul trecut, au fost  nu mai puţin de 261 de modificări- în medie o modificare la o zi şi jumătate. “Asta se traduce prin lipsă totală de predictibilitate. Nici nu se mai vorbeşte despre elaborarea unui cod economic şi nici în materie administrativă nu s-a mişcat ceva.” Adrian Chiţescu a susţinut că a fost clamată autonomia locală sporită dar , în urma modificărilor la Codul Fiscal, care au implicat o diminiare a bugetelor UAT-urilor,  “promisiunea s-a transformat într-o amputare a autonomiei locale sub aspect financiar. În medie, bugetele aflate la dispoziţia autorităţilor publice locale pot fi văduvite cu până la 30% din venituri.”

CITEȘTE ȘI ...

LIBERALUL GABRIEL GROZAVU, IPOTEZĂ “BOMBĂ” VIZAVI DE RESPINGEREA PROIECTULUI ŞOSELEI DE CENTURĂ

Consilierul judeţean Gabriel Grozavu (PNL) a lansat public o ipoteză “bombă” vizavi de respingerea de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *