luni , 23 octombrie 2017
Home / ECONOMIC / BENEFICIARII DE FINANŢĂRI NERAMBURSABILE POT SOLICITA MODIFICAREA CONTRACTULUI DE FINANŢARE

BENEFICIARII DE FINANŢĂRI NERAMBURSABILE POT SOLICITA MODIFICAREA CONTRACTULUI DE FINANŢARE

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a anunţat că beneficiarii proiectelor finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2020, au  posibilitatea solicitării , online , a modificării contractului de finanțare. Pentru proiectele depuse electronic, solicitarea poate fi transmisă numai prin intermediul aplicației, din contul utilizatorului de pe care a fost depus proiectul respectiv. Modificările pe care beneficiarii le pot realiza pot fi minore, majore sau de prelungire a duratei de execuție a proiectului. De asemenea, modificările pot consta în schimbarea adresei sediului social, schimbarea contului, modificarea planului de afaceri, modificări tehnice sau de soluție tehnică, schimbarea denumirii beneficiarului, cesionarea Contractului de Finanțare etc.

De asemenea, AFIR informează că , pentru modificarea contractului de finanțare , este necesară completarea și încărcarea formularului C3.1 – Notă explicativă pentru modificarea contractului de finanțare. Acest formular poate fi descărcat de pe portalul www.afir.info, din cadrul sectiunii Tipizate.

Tutorialul privind depunerea on-line a solicitării de modificare a contractului de finanțare poate fi vizionat pe site-ul agenției, în cadrul secțiunii specifice din modulul depunere online – „Instrucțiuni depunere proiecte”, sau pe canalul oficial de YouTube – „AFIR România”.

CITEȘTE ȘI ...

APIA PRIMEŞTE CERERI DE PLATĂ PENTRU ACCIZA REDUSĂ LA MOTORINA UTILIZATĂ ÎN AGRICULTURĂ

      Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează ca in luna octombrie, se depun …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *