joi , 24 mai 2018
Home / POLITIC / BLOCAJ DEPĂŞIT: CINCI CONSILIERI JUDEŢENI PNL AU VOTAT ALĂTURI DE PSD TRANSFERUL APARTAMENTELOR – LOCUINŢE DE SERVICIU

BLOCAJ DEPĂŞIT: CINCI CONSILIERI JUDEŢENI PNL AU VOTAT ALĂTURI DE PSD TRANSFERUL APARTAMENTELOR – LOCUINŢE DE SERVICIU

Share

Aflat primul pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de astăzi a CJD, proiectul de hotărâre privind transmiterea a 10 apartamente cu destinaţia “locuinţe de serviciu”, din domeniul public al judeţului Dâmboviţa şi din administrarea Consiliului Judeţean Dâmboviţa îi domeniul public al statului, a fost votat, după mai multe încercări anterioare eşuate şi un întreg scandal. Alături de consilierii PSD au votat liberalii Jean Popescu, Sorin Ion, Adrian Stan, Vlăduţ Drugă şi Teodor Buta, fiind întrunit necesarul de minim două treimi din numărul total de voturi şi depăşit un blocaj care s-ar fi putut  dovedi extrem de păgubos pentru dâmboviţeni. Reamintim că, la schimb cu cele 10 apartamente, MAI transferă CJD terenul fostei unităţi militare de la gară, unde vor fi implementate proiecte publice cu o valoare totală care depăşeşte 60 de milioane de euro.

S-au abţinut de la vot Bogdan Marcu şi Dănuţ Tică şi au votat “împotrivă” Gabriel Grozavu şi Gabriel Plăiaşu. De la liberali au absentat consilierii Aurelian Popa, Petre Marin şi Iulian Brezeanu.

CITEȘTE ȘI ...

OANA VLĂDUCĂ – ÎNTREBARE ADRESATĂ MINISTRULUI TURISMULUI, BOGDAN GHEORGHE TRIF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *