luni , 16 iulie 2018
Home / ADMINISTRAȚIE / C. L.TÂRGOVIŞTE: BANI MAI MULŢI PENTRI INVESTIŢII, CULTURĂ, ASISTENŢĂ SOCIALĂ , SĂNĂTATE ŞI ÎNVĂŢĂMÂNT

C. L.TÂRGOVIŞTE: BANI MAI MULŢI PENTRI INVESTIŢII, CULTURĂ, ASISTENŢĂ SOCIALĂ , SĂNĂTATE ŞI ÎNVĂŢĂMÂNT

Share

       Toţi consilierii locali târgovişteni prezenţi la şedinţa ordinară au votat proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului. În linii mari, a fost vorba despre o majorare a veniturilor cu 6,789 milioane de lei, din care 1,06 milioane lei din taxe şi impozite, 1,930 milioane lei din activităţi de prestări servicii şi 3,798 milioane de lei bani de la bugetul Ministerului Dezvoltării, pentru susţinerea proiectelor de investiţii aprobate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

     Cu aceeaşi sumă au  fost majorate şi cheltuielile, cei mai mulţi bani- 2,85 milioane de lei fiind alocate pentru transporturi şi comunicaţii. Sume importante au mai fost distribuite pentru activităţi de cultură şi recreere- 900000 lei, asistenţă socială- 688000 lei, învăţământ- 582000 lei, sănătate- 430000 lei. Pentru funcţionarea aparatului propriu al Primăriei Târgovişte a fost alocată suma de 100000 lei şi 800000 lei au fost repartizaţi pentru cheltuieli de mediu.

CITEȘTE ȘI ...

BAZIN DE ÎNOT ACOPERIT ÎN MUNICIPIUL MORENI

Primarul Municipiului Moreni, Constantin Dinu, a precizat că, în următoarele săptămâni, va începe implementarea a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *