sâmbătă , 17 noiembrie 2018
Home / ADMINISTRAȚIE / CERERILE PENTRU AJUTORUL PENTRU ÎNCĂLZIRE TREBUIE DEPUSE PÂNĂ PE 20 NOIEMBRIE

CERERILE PENTRU AJUTORUL PENTRU ÎNCĂLZIRE TREBUIE DEPUSE PÂNĂ PE 20 NOIEMBRIE

Share

         Monica Ilie, viceprimar al municipiului , reaminteşte potenţialilor beneficiari că, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Târgovişte, situat pe  Calea Domnească  nr. 216 (lângă Mănăstirea Stelea), se primesc solicitări pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei pe timp de iarnă. Pot beneficia de această facilitate familiile cu venit net pe membru sub 615 lei pe lună, care utilizează pentru încălzirea locuinţelor gaze naturale, combustibili solizi sau energie electrică. La sediul DAS pot fi obţinute formularele tipizate precum şi toate informaţiile necesare.

“Cuantumul ajutorului diferă în funcţie de venituri şi se aplică aceleaşi reguli ca în anii trecuţi. Vor fi excluse persoanele care deţin imobile în afara locuinţei de domiciliu, terenuri intravilane peste 1000 mp,autoturisme cu o vechime mai mică de zece ani ori depozite bancare mai mari de 3000 de lei. Termenul de depunere a cererilor este 20 noiembrie pentru tot sezonul rece şi 20 ale fiecărei luni, pentru perioada următoare.”- a precizat Monica Ilie.

       Până la această dată au fost înregistrate 141 solicitări pentru încălzire cu energie electrică, 807 pentru utilizarea gazelor naturale şi 34 pentru încălzire cu combustibili solizi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *