sâmbătă , 24 martie 2018
Home / ADMINISTRAȚIE / CLM TÂRGOVIŞTE A APROBAT CINCI PROIECTE PENTRU MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII DE EDUCAŢIE

CLM TÂRGOVIŞTE A APROBAT CINCI PROIECTE PENTRU MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII DE EDUCAŢIE

     În această dimineaţă, în şedinţă extraordinară, consilierii locali târgovişteni au votat mai multe proiecte de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiective de investiţii privind modernizarea infrastructurii educaţionale preuniversitare. Este vorba despre lucrări de modernizare, reabilitare şi extindere şi, după caz, eficientizare energetică, la Şcoala Gimnazială Matei Basarab, la liceele tehnologice Nicolae Mihăescu şi Constantin Brâncoveanu şi la grădiniţele cu program prelungit nr. 13 şi nr. 15 .

    Complementar au fost aprobate proiectele de hotărâre privind cofinanţarea acestor proiecte, caracterul extraordinar al şedinţei fiind justificat prin faptul că, pentru a obţine finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, proiectele trebuie depuse la Ministerul Dezvoltarii în termen de 30 de maxim 30 de zile de la data aprobării Legii bugetului de stat.

        Ultimul punct de pe ordinea de zi a şedinţei a fost aprobarea temei de proiectare pentru obiectivul “Modernizare şi reabilitare drumuri de interes local în municipiul Târgovişte –Lot 2.”

CITEȘTE ȘI ...

LUCRĂRILE LA PASARELA DE PE ALEEA SINAIA VOR ÎNCEPE ÎN CEL MULT DOUĂ LUNI

       Despre problemele de la pasarela peste calea ferată, situată pe Aleea Sinaia, la ieşirea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *