miercuri , 21 martie 2018
Home / TIMP LIBER / COMPLEXUL TURISTIC ŞI DE NATAŢIE A GĂZDUIT A CINCEA EDIŢIE A CUPEI “CONTRATIMP”

COMPLEXUL TURISTIC ŞI DE NATAŢIE A GĂZDUIT A CINCEA EDIŢIE A CUPEI “CONTRATIMP”

    Au fost trei zile extrem de animate la Complexul Turistic şi de Nataţie Târgovişte, care a găzduit a cincea ediţie a Cupei “Contratimp” la înot,întrecere  destinată sportivilor de performanţă din categoriile copii, cadeţi, juniori , tineret şi seniori. Competiţia a avut cinci reuniuni, prima fiind programată vinerea trecută, de la ora 9.30, şi s-a înotat în cele patru stiluri, în probe mixte şi de ştafetă.

     Concursul, organizat de Primăria Târgovişte, prin Complexul Turistic şi de Nataţie, şi Asociaţia Clubul Sportiv Contratimp, a reunit la start peste 140 de sportivi de la 25 de cluburi din ţară. La Târgovişte s-au întrecut înotători din Bucureşti, Piteşti, Cluj, Braşov, Târgu-Mureş, Baia Mare, Bistriţa şi Mioveni, fapt ce vorbeşte de la sine de condiţiile excelente asigurate de gazde şi organizatori.

     Cum a remarcat primarul Cristian Stan, timp de trei zile “Complexul Turistic şi de Nataţie pune din nou Târgoviştea pe harta nataţiei româneşti. Iată că, într-un an şi ceva de când a fost dat în folosinţă, complexul şi-a confirmat statutul de gazdă bună pentru foarte multe competiţii de înot.”

CITEȘTE ȘI ...

MONTANIARZII DÂMBOVIŢENI SE PREGĂTESC PENTRU ASCENSIUNEA TRADIŢIONALĂ PE VÂRFUL OMU

         La final de an 2017, montaniarzii dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *