marți , 17 iulie 2018
Home / TIMP LIBER / COMPLEXUL TURISTIC ŞI DE NATAŢIE A GĂZDUIT A CINCEA EDIŢIE A CUPEI “CONTRATIMP”

COMPLEXUL TURISTIC ŞI DE NATAŢIE A GĂZDUIT A CINCEA EDIŢIE A CUPEI “CONTRATIMP”

Share

    Au fost trei zile extrem de animate la Complexul Turistic şi de Nataţie Târgovişte, care a găzduit a cincea ediţie a Cupei “Contratimp” la înot,întrecere  destinată sportivilor de performanţă din categoriile copii, cadeţi, juniori , tineret şi seniori. Competiţia a avut cinci reuniuni, prima fiind programată vinerea trecută, de la ora 9.30, şi s-a înotat în cele patru stiluri, în probe mixte şi de ştafetă.

     Concursul, organizat de Primăria Târgovişte, prin Complexul Turistic şi de Nataţie, şi Asociaţia Clubul Sportiv Contratimp, a reunit la start peste 140 de sportivi de la 25 de cluburi din ţară. La Târgovişte s-au întrecut înotători din Bucureşti, Piteşti, Cluj, Braşov, Târgu-Mureş, Baia Mare, Bistriţa şi Mioveni, fapt ce vorbeşte de la sine de condiţiile excelente asigurate de gazde şi organizatori.

     Cum a remarcat primarul Cristian Stan, timp de trei zile “Complexul Turistic şi de Nataţie pune din nou Târgoviştea pe harta nataţiei româneşti. Iată că, într-un an şi ceva de când a fost dat în folosinţă, complexul şi-a confirmat statutul de gazdă bună pentru foarte multe competiţii de înot.”

CITEȘTE ȘI ...

FESTIVALUL MEDIEVAL DRACULA 2018, EDIȚIA A V-A

Consiliul Local și Primăria Municipiului Târgoviște alături de Teatrul Tony Bulandra și în parteneriat cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *