joi , 17 ianuarie 2019
Home / ADMINISTRAȚIE / CONSILIERII TÂRGOVIŞTENI AU APROBAT LISTA BLOCURILOR DE LOCUINŢE CARE VOR INTRA ÎN REABILITARE TERMICĂ

CONSILIERII TÂRGOVIŞTENI AU APROBAT LISTA BLOCURILOR DE LOCUINŢE CARE VOR INTRA ÎN REABILITARE TERMICĂ

Share

Aleşii locali au aprobat lista blocurilor de locuinţe din municipiul Târgovişte, incluse în programul local multianual privind creşterea performanţei energetice. Este vorba despre nu mai puţin de 40 de scări de bloc iar finanţarea şi execuţia lucrărilor se vor realiza în limita fondurilor alocate  de la bugetul local, de la bugetul de stat şi de asociaţiile de proprietari.

 Potrivit prevederilor OUG nr. 18/2009, privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, Ministerul Dezvoltării Regionale asigură finanţarea pentru lucrări de reabilitare termică în procent de 50%, 30% reprezintă sprijin de la bugetul local şi restul de 20% este cota de finanţare ce revine asociaţiilor de proprietari.

Pentru anul 2018, prin ordin de ministru, municipiul Târgovişte are alocat pentru acest program suma de 2,115 milioane de lei, bani de la bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

CITEȘTE ȘI ...

CONTRACTUL DE EXECUŢIE A ŞOSELEI DE CENTURĂ, ÎN PROCEDURĂ DE REZILIERE

      Primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a anunţat că a fost iniţiată  procedura de reziliere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *