marți , 19 iunie 2018
Home / ADMINISTRAȚIE / CORBII MARI: CONSILIERII LIBERALI ÎN ROL DE GICĂ- CONTRA ?!

CORBII MARI: CONSILIERII LIBERALI ÎN ROL DE GICĂ- CONTRA ?!

Share

În cifre seci, bugetul comunei Corbii Mari pe 2018 este de 34,659 milioane de lei, din care numai 5,189 milioane de lei, puţin peste 15%, reprezintă cheltuieli de funcţionare şi de salarizare. Având în vedere şi cele 45 de obiective aflate pe lista de investiţii, între care  proiecte mari- construirea unei şcoli profesionale în satul de centru, construirea unei şcoli gimnaziale, la Ungureni, a unei grădiniţe, reabilitarea căminului cultural, realizarea unei săli de sport, reluarea lucrărilor la sistemul de alimentare cu apă- ca să le numim doar pe cele mai importante, este evident un buget axat pe investiţii, prin care se urmăreşte dezvoltarea comunei.

Chiar în aceste condiţii , primarul Ionuţ Bănică s-a confruntat cu refuzul consilierilor locali liberali, care “au dat un vot împotriva dezvoltării comunei”: “Regret faptul că domnii de la PNL se opun dezvoltării comunei Corbii Mari. Au votat împotriva  bugetului localităţii , deşi la discuţiile pe care le-am avut în şedinţa de comisie n-au ridicat probleme, n-au depus niciun amendament. Pur şi simplu se opun dezvoltării comunei.”

CITEȘTE ȘI ...

F.C. CHINDIA TÂRGOVIŞTE, ŞANSE CONSIDERABILE SĂ REVINĂ ÎN FOTBALUL MARE

 Primăria Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin eforturile de a asigura finanţarea necesară, munca staff-ului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *