miercuri , 20 martie 2019
Home / EDUCAȚIE / DÂMBOVIŢA: 3791 DE COPII ÎNSCRIŞI LA CLASA PREGĂTITOARE DUPĂ PRIMA ETAPĂ

DÂMBOVIŢA: 3791 DE COPII ÎNSCRIŞI LA CLASA PREGĂTITOARE DUPĂ PRIMA ETAPĂ

       Conform calendarului aprobat la nivelul Ministerului Educaţiei, s-a încheiat prima etapă de completare şi depunere a cererilor de inscriere in clasa pregatitoare . În Dâmboviţa au fost înscrişi până acum 3791 de copii, dintre care 85% cu vârsta de 6 ani împliniţi până la data de 31 august 2018. Vineri, 30 martie,   în şcoli şi pe site-ul inspectoratului  şcolar vor fi afişate  listele copiilor inscrisi dupa prima etapă iar procedurile se reiau peste două săptămâni.

     A doua etapă de înscriere are loc între 12 – 18 aprilie şi participă doar copiii care nu au fost cuprinsi intr-o scoala dupa prima etapa. Dacă, după prima etapă, copiii nu sunt cuprinşi in nicio unitate de învaţământ, parintii vor completa o noua cerere de înscriere, repartizarea urmând să se facă pe locurile rămase disponibile după prima etapa.

       Unităţile de învaţămant sunt obligate sa afiseze situatia copiilor inscrisi si a locurilor ramase disponibile, dupa fiecare etapa de inscriere. Pe 23 aprilie vor fi  afişate , in unitatile de invatamant si pe site-ul inspectoratului scolar  listele cu  copiii inscrisi dupa a doua etapa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *