joi , 19 aprilie 2018
Home / EDUCAȚIE / DÂMBOVIŢA: 3791 DE COPII ÎNSCRIŞI LA CLASA PREGĂTITOARE DUPĂ PRIMA ETAPĂ

DÂMBOVIŢA: 3791 DE COPII ÎNSCRIŞI LA CLASA PREGĂTITOARE DUPĂ PRIMA ETAPĂ

Share

       Conform calendarului aprobat la nivelul Ministerului Educaţiei, s-a încheiat prima etapă de completare şi depunere a cererilor de inscriere in clasa pregatitoare . În Dâmboviţa au fost înscrişi până acum 3791 de copii, dintre care 85% cu vârsta de 6 ani împliniţi până la data de 31 august 2018. Vineri, 30 martie,   în şcoli şi pe site-ul inspectoratului  şcolar vor fi afişate  listele copiilor inscrisi dupa prima etapă iar procedurile se reiau peste două săptămâni.

     A doua etapă de înscriere are loc între 12 – 18 aprilie şi participă doar copiii care nu au fost cuprinsi intr-o scoala dupa prima etapa. Dacă, după prima etapă, copiii nu sunt cuprinşi in nicio unitate de învaţământ, parintii vor completa o noua cerere de înscriere, repartizarea urmând să se facă pe locurile rămase disponibile după prima etapa.

       Unităţile de învaţămant sunt obligate sa afiseze situatia copiilor inscrisi si a locurilor ramase disponibile, dupa fiecare etapa de inscriere. Pe 23 aprilie vor fi  afişate , in unitatile de invatamant si pe site-ul inspectoratului scolar  listele cu  copiii inscrisi dupa a doua etapa.

CITEȘTE ȘI ...

MÂINE, ÎN AMFITEATRUL LICEULUI DE ARTE, SPECTACOL DEDICAT UNIRII BASARABIEI CU ŢARA

„…ești floare de dor, Basarabie, ești lacrima neamului meu.”  (Basarabia, de Dumitru Matcovschi)       Sub acest motto, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *