vineri , 24 martie 2017
Home / POLITIC / Deputatul Cornel Ştefan îl pune la punct pe Cezar Preda

Deputatul Cornel Ştefan îl pune la punct pe Cezar Preda

    Vizavi de unele informaţii vehiculate în spaţiul public, referitoare la o discuţie purtată “pe holurile Parlamentului” cu liberalul Cezar Preda, deputatul PSD Corneliu Ştefan a avut o reacţie la obiect şi în acelaşi timp elegantă. Corneliu Ştefan a admis că a purtat un scurt dialog cu şeful PNL Dâmboviţa dar a subliniat că nu au discutat despre problemele interne ale PSD şi nici despre preşedintele Adrian Ţuţuianu.

     Mai mult decât atât, a amintit că însuşi Cezar Preda a recunoscut că ştirea a fost falsă şi i-a atras atenţia că nu îl priveşte ce se întâmplă în PSD:”Scandalul care a fost în Organizaţia PSD Dâmboviţa ne priveşte numai pe noi. Preşedintele Adrian Ţuţuianu a reuşit, cu înţelepciune şi maturitate politică, să depăşească acest moment.”

     Deputatul Corneliu Ştefan a încheiat cu precizarea că, din respect faţă de dâmboviţeni, nu va spune ce a discutat cu Preda, sugerându-i în acelaşi timp să-şi vadă de problemele din propriul partid

CITEȘTE ȘI ...

REACŢIE VICEPRESEDINTE ALDE: ”ÎN ALDE SE INCEARCA O PRELUARE OSTILA DE PUTERE. VREM CONGRES STATUTAR, CU ALEGERI DE JOS IN SUS.”

Vicepreşedintele ALDE, Mircea Vicentiu Irimie reactioneaza in conflictul existent in interiorul ALDE cu privire la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *