joi , 13 decembrie 2018
Home / EDUCAȚIE / DIPLOME ŞI PREMII ÎN BANI PENTRU CEI MAI BUNI SPORTIVI DIN RÂNDUL ELEVILOR

DIPLOME ŞI PREMII ÎN BANI PENTRU CEI MAI BUNI SPORTIVI DIN RÂNDUL ELEVILOR

Share

La Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa a avut loc festivitatea de premiere a elevilor cu performanţe sportive deosebite, medaliaţi la competiţii de nivel  naţional. A fost concretizată astfel o iniţiativă de toată lauda , susţinută financiar de Consiliul Judeţean Dâmboviţa- preşedinte Alexandru Oprea. Premierea a fost făcută de preşedintele Alexandru Oprea, inspectorul şcolar general Sorin Ion, Cristina Stroe şi Gabriela Istrate, inspectori şcolari general adjuncţi.

“Mă bucur că sunteţi atât de mulţi, având în vedere că majoritatea celor de vârsta voastră stă mai mult în faţa calculatoarelor şi vreau să vă spun că este un gest de normalitate să premiem performanţa”- a spus Alexandru Oprea. Preşedintele CJD dar şi inspectorul Şcolar general au felicitat elevii premiaţi cu această ocazie dar şi profesorii-antrenori, care pun mult suflet şi multă muncă în ceea ce fac pentru sportul şi învăţământul dâmboviţean, nu în ultimul rând pentru elevii pe care îi antrenează.

Au fost acordate premii cu o valoare totală de 235000 de lei, pentru 31 de practicanţi de sporturi individuale şi 11 echipe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *