sâmbătă , 24 martie 2018
Home / SĂNĂTATE / DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ DÂMBOVIŢA – ”ÎN ZILELE DECLARATE LIBERE, ASISTENȚA MEDICALĂ DE URGENȚĂ PRESPITALICEASCĂ ȘI SPITALICEASCĂ ESTE ASIGURATĂ”

DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ DÂMBOVIŢA – ”ÎN ZILELE DECLARATE LIBERE, ASISTENȚA MEDICALĂ DE URGENȚĂ PRESPITALICEASCĂ ȘI SPITALICEASCĂ ESTE ASIGURATĂ”

Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa aduce la cunoştinţa populaţiei că, în zilele declarate libere, asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească şi spitalicească este asigurată prin Centrele de permanenţă Răcari si Gura Ocniţei, prin Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa si prin Camerele de gardă/Unitătile de primiri urgenţe din cadrul spitalelor.

Cele două Centre de permanentă asigură asistenţa medicală astfel:

  • în zilele lucrătoare, garda este între orele 1500 – 800;
  • în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale, precum şi în zilele declarate libere de Guvernul României, garda este între orele 800-800.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă  Dâmboviţa functionează în regim permanent şi poate fi solicitat prin apel unic de urgentă 112.

         Structurile de primiri urgenţe din cadrul spitalelor publice au activitate permanentă, în conformitate cu planificarea medicilor în cadrul turelor de gardă.

        

DIRECTOR EXECUTIV,                                 PURTĂTOR DE CUVÂNT,

   Dr. Sorin STOICA                                           Cons. Marinela POPA

CITEȘTE ȘI ...

PROIECT PENTRU AMENAJAREA UNUI CENTRU DE ZI PENTRU COPII CU AUTISM

În şedinţa ordinară din această lună, aleşii locali au pe ordinea de zi şi proiectul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *