luni , 16 iulie 2018
Home / ADMINISTRAȚIE / DJ 710A MORENI-IL CARAGIALE ESTE REABILITAT PRIN PNDL II

DJ 710A MORENI-IL CARAGIALE ESTE REABILITAT PRIN PNDL II

Share

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, formată din Alexandru Oprea – președinte, și Alin Manole – vicepreședinte, a efectuat o vizită de lucru pe drumul DJ 710A I.L. Caragiale – Moreni, pentru a analiza stadiul lucrărilor de reabilitare, contractate în cadrul programului PNDL II, printr-un proiect în valoare de 7.056.684 lei. Lungimea drumului mai sus-amintit este de 7,488 km.

Tot în această perioadă se desfășoară lucrări de reabilitare și pe alte segmente de drumuri județene, finanțate din bugetul consiliului județean, după cum urmează:

  1. Îmbrăcăminte bituminoasă uşoară pe DJ 711A, sector Ghergani – Lunguleţu;
  2. Reabilitarea DJ 720A Adânca – Bucșani – (șanțuri dalate și semnalizare rutieră), în cadrul PNDL I;
  3. Covor bituminos pe DJ 701B Ciocăneşti – Crevedia, km 4+800 – 7+300;
  4. Repararea (plombarea) suprafețelor degradate pe DJ 720A Gheboaia – Finta.

Reamintim faptul că potrivit finanțărilor alocate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) în cadrul PNDL II, județului Dâmbovița i-au fost aprobate la finanțare 246 obiective de investiții pentru 85 de localități, din care 86 obiective privind infrastructura rutieră, astfel: 66 de proiecte – în 60 de localități (poduri, podețe, drumuri locale și comunale), și 20 de proiecte – la nivelul întregului județ (drumuri județene).

Suma alocată județului Dâmbovița, în cadrul PNDL II, pentru cele 246 de obiective de investiții, este de 747.745.132,34 lei.

În perioada următoare, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița va urmări îndeaproape toate proiectele incluse în PNDL, urmând ca prin realizarea acestor investiții județul Dâmbovița să beneficieze de o infrastructură rutieră modernă și care să răspundă nevoilor de dezvoltare socio-economică a județului.

CITEȘTE ȘI ...

BAZIN DE ÎNOT ACOPERIT ÎN MUNICIPIUL MORENI

Primarul Municipiului Moreni, Constantin Dinu, a precizat că, în următoarele săptămâni, va începe implementarea a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *