vineri , 25 mai 2018
Home / EDUCAȚIE / „EDUCAȚIE RUTIERĂ, EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ” ȘI-A DESEMNAT CÂȘTIGĂTORII

„EDUCAȚIE RUTIERĂ, EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ” ȘI-A DESEMNAT CÂȘTIGĂTORII

Share

Concursul național „Educație rutieră, educație pentru viață”, desfășurat în această săptămână la Târgoviște, a ajuns la final.

Astăzi, 19 iulie, într-un cadru festiv, în amfiteatrul Liceului „Bălașa Doamna” competiția și-a desemnat câștigătorii.

Locul I a fost câștigat de echipajul format din elevi de la Școala Gimnazială „Nichifor Ludovig” Niculițel și de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, ambele din județul Tulcea, iar locul al doilea de elevi de la Școala Gimnazială Nr.1 Costești și Liceul Teoretic Costești din județul Argeș.

Pe locul al treilea s-a clasat echipajul format din elevi de la Școala Gimnazială nr. 5 Râmnicu Vâlcea și de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea.

Cei clasați pe podium au primit diplome, medalii, cupe și premii.

La final, toți participanții au fost răsplătiţi pentru efortul lor cu premii oferite de Consiliul Județean Dâmbovița, Primăria Municipiului Târgoviște, Corpul Național al Polițiștilor, A.C.R Dâmbovița și alți parteneri care au înțeles importanța educației rutiere.

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița felicită elevii și cadrele didactice implicate și adresează mulțumiri tuturor celor care au contribuit la organizarea acestui concurs.

CITEȘTE ȘI ...

MARȘUL ABSOLVENȚILOR ediția a doua – 21 mai 2018

Inspectoratul școlar Județean Dâmbovița în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgoviște organizează, în data de 21 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *