luni , 25 iunie 2018
Home / ECONOMIC / FERMIERII SUNT RUGAŢI SĂ RESPECTE PROGRAMĂRILE PENTRU DEPUNEREA CERERILOR UNICE DE PLATĂ

FERMIERII SUNT RUGAŢI SĂ RESPECTE PROGRAMĂRILE PENTRU DEPUNEREA CERERILOR UNICE DE PLATĂ

Share

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, până la acest moment, au fost depuse în cadrul campaniei de primire a cererilor unice de plată în anul 2017, un număr de 601.172 cereri pentru o suprafaţă de 3.462.500,35  hectare.

      Totodată se reaminteşte fermierilor că, în conformitate cu art. 1 lit. a) din Ordinul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) nr. 18/03.02.2017 privind stabilirea modalităţii de coordonare a implementării schemelor de plăţi directe şi a Ajutoarelor Naţionale Tranzitorii care se aplică în agricultură, la nivelul MADR şi al APIA, cererile unice de plată aferente Campaniei 2017 se depun la sediile APIA județene/locale, în intervalul 1 martie – 15 mai 2017.

 Cum au rămas mai puţin de două săptămâni până la termenul limită, se solicită potenţialiilor beneficiari ai sprijinului financiar să respecte programările realizate de instituție, iar cei care nu au reușit să se prezinte la data programată să contacteze centrul județean/local APIA.

Sprijinul financiar aferent Campaniei 2017 este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

CITEȘTE ȘI ...

ÎNCĂ DOI MINIŞTRI VIN SĂPTĂMÂNA VIITOARE ÎN DÂMBOVIŢA

Pentru săptămâna viitoare, preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a anunţat vizitele în judeţ ale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *