miercuri , 21 martie 2018
Home / POLITIC / GABRIEL SANDU, VICEPREŞEDINTE PSD DÂMBOVIŢA: ”NU EXISTĂ UN MEMBRU DE PARTID ÎN ORGANIZAŢIE CAPABIL SĂ IA LOCUL LUI ADRIAN ŢUŢUIANU”

GABRIEL SANDU, VICEPREŞEDINTE PSD DÂMBOVIŢA: ”NU EXISTĂ UN MEMBRU DE PARTID ÎN ORGANIZAŢIE CAPABIL SĂ IA LOCUL LUI ADRIAN ŢUŢUIANU”

   Gabriel Sandu, primar al comunei Voineşti şi unul dintre liderii care au, într-adevăr,  un cuvânt de spus în PSD Dâmboviţa, n-a ezitat să transmită un mesaj clar celor care “bagă băţul prin gard” sau sunt gata să pună paie pe foc ori de câte ori au ocazia:”Nu cred că este bine pentru organizaţia noastră.La nivel de judeţ, PSD are 30000 de membri şi  sub conducerea lui Adrian Ţuţuianu, la ultimele alegeri am depăşit 100000 de voturi. PSD este un partid sudat în Dâmboviţa, nu cred că trebuie să facem scut. Cu Adrian Ţuţuianu preşedinte a avut cele mai bune rezultate din 1992 încoace. La alegerile locale din 2016 am câştigat peste 70 de primării din 89 şi am obţinut o majoritate cum n-am avut niciodată în consiliul judeţean.La fel la alegerile parlamentare când am câştigat cinci locuri la deputaţi şi două la Senat.(…) Dacă cineva se gândeşte că Adrian Ţuţuianu va fi schimbat de la preşedinţia PSD Dâmboviţa, se înşeală amarnic.”- a declarat Gabriel Sandu, vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa.

CITEȘTE ȘI ...

PREMIERUL VIORICA DĂNCILĂ VINE JOI ÎN DÂMBOVIŢA

      La invitaţia preşedintelui PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, primul-ministru Viorica Dăncilă şi ministrul Transporturilor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *