joi , 19 aprilie 2018
Home / TIMP LIBER / GĂEŞTI – SPRING FEST 2017

GĂEŞTI – SPRING FEST 2017

Share

       Astăzi, începând cu  ora 14:30, toţi adolescenţii din Găeşti  sunt invitați  la Casa de Cultura „Dumitru Stanciu”, unde va avea loc un show de zile mari susținut de formațiile Casei de Cultură, dar și de echipele școlilor și liceelor din oraș, care vor intra în cea mai tare competiție a talentului.

Fiecare instituție de învățământ din oraș şi-a desemnat o echipă concurentă, care va avea la dispoziție 10 minute pentru a convinge publicul și juriul că este creativă și că poate susține momente artistice de cea mai bună calitate. Marele câștigător va obține un premiu în valoare de 1000 de lei.

La final, va avea loc un concert cu Mihaela Izabela Simion semifinalista de la X FACTOR sezonul 6 si Vasiu Cristina Florentina, finalista la EUROVISION 2017.

Organizatorii acestui eveniment sunt Primăria și Consiliul Local Găești, Casa de Cultură, Școala ”Șerban Cioculescu”, Școala ”Radu Cel Mare”, Colegiul Național ”Vladimir Streinu”, Liceul Tehnologic ”Iordache Golescu” și Liceul Tehnologic ”Dr. C. Angelescu”.

CITEȘTE ȘI ...

CĂUTĂTORII OULUI DE CIOCOLATĂ

Primăria oraşului Pucioasa, prin Centrul Cultural European,  invită toţi copiii din oraş să participe la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *