joi , 17 ianuarie 2019
Home / EDUCAȚIE / INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA A PREMIAT EXCELENŢA

INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA A PREMIAT EXCELENŢA

Share

             În această dimineaţă, odată cu Gala Excelenţei în Educaţie 2018, au debutat manifestările organizate sub egida Zilelor Inspectotratului Școlar Județean Dâmbovița, care  continuă spiritul tradiției celebrării valorilor dâmbovițene din mediul educational.

          Începând cu ora 10 , în cadrul unei festivităţi găzduite de  sala de conferinţe a ISJ, au fost premiaţi 100 de  elevi care au obţinut diplôme şi medalii  la olimpiadele naționale 2018 iar o oră mai târziu au fost recompensaţi cu  Premiul de Excelență în Educație ”Prof. Mihalache Drăghiceanu” şi  100 de profesori cu rezultate notabile în acest an școlar. Numărul celor premiaţi din fiecare categorie –a explicat inspectorul şcolar general Sorin Ion- nu a fost ales la întâmplare, România sărbătorind anul acesta Centenarul Marii Uniri.

 Criteriile avute în vedere au vizat  abnegația și devotamentul puse în slujba învățământului de-a lungul carierei, contribuția deosebită la dezvoltarea educației românești. Profesorii au fost selectați de comitetul de organizare al evenimentului, dintre cele peste 200 de nominalizări făcute de școlile și liceele din județ.

             Ca o recunoaştere a calităţii şi performanţelor şcolii dâmboviţene, la eveniment au fost alături de inspectorul şcolar general Sorin Ion, de Gabriela Istrate şi Cristina Stroe- inspectori şcolari general adjuncţi , de elevii şi profesorii premiaţi senatorul Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaiei,  şi deputatele social-democrate Carmen Holban şi Claudia Gilia. Tot astăzi a fost lansat volumul   ”Școala târgovișteană din seciolul al XVIII-lea până în 1948” (lucrare dedicată memoriei dascălilor târgovișteni care au adus lumina cărții în societatea românească).

CITEȘTE ȘI ...

PROBLEMA MINORĂ A DOAMNEI MINISTRU ANDRONESCU…

       Un interviu de dată recentă a fost suficient pentru a ne convinge că “noul” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *