luni , 17 decembrie 2018
Home / SOCIETATE / INTERVENTIA FILIALEI DE CRUCE ROSIE DAMBOVITA PENTRU COMUNITATI AFECTATE DE TEMERATURI SCAZUTE

INTERVENTIA FILIALEI DE CRUCE ROSIE DAMBOVITA PENTRU COMUNITATI AFECTATE DE TEMERATURI SCAZUTE

Share

          Pe fondul temperaturilor scăzute din ultima perioada,  Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa, în colaborare  cu Primăria  Târgovişte, prin Direcţia de Asistenţă Socială, este alaturi de cetăţenii din municipiu prin reluarea campaniei de distribuire ceai cald, sub denumirea “Impreuna invingem frigul”. Pe lângă puncutul traditional de distributie de la nivelul sediului Filialei de Cruce Rosie Dambovita din str. A. I. Cuza nr 1, au fost instalate patru puncte distributie ceai in zone aglomerate din Municipiului Targoviste, respectiv Platoul Prefecturii, Piata Baratiei, Piata Aurora si Piata 1 Mai, unde se va proceda la distributie in intervalul orar 9,00- 16,00.  Datorita temperaturilor scazute s-au constituit mai multe serii de lucru pentru voluntarii Filialei de Cruce Rosie Dambovita, respectiv Seria I- orele 10,00-12,00, Seria II- 12,00- 14,00, Seria III – 14,00-16,00.

      Campania va continua pe toata perioada de atentionare cod de temperatura scazuta, in corturi utilizandu-se marmite si pahare de unica folosinta.

Actiunea este realizata in parteneriat cu Primaria Municipiului Targoviste- Directia de Asistenta Sociala, care prepara ceaiul la nivelul Cantinei din cadrul Directiei de Asistenta Sociala Targoviste si pune la dispozitie pahare de unica folosinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *