vineri , 22 martie 2019
Home / TIMP LIBER / LA SALA SPORTURILOR A ÎNCEPUT TURNEUL FINAL AL CAMPIONATULUI NAŢIONAL DE BASCHET FEMININ U18

LA SALA SPORTURILOR A ÎNCEPUT TURNEUL FINAL AL CAMPIONATULUI NAŢIONAL DE BASCHET FEMININ U18

În acestă după-amiază, la Sala Sporturilor a început Turneul Final al Campionatului Naţional de Baschet Feminin U18 . La  conferinţa de presă premergătoare evenimentului, primarul municipiului, Cristian Stan, s-a declarat bucuros că Târgoviştea găzduieşte un turneu de talie naţională. Edilul a amintit că “se joacă cu trofeul pe masă” şi a exprimat speranţa că titlul de campioană la această categorie va rămâne la Târgovişte.

Directorul Clubului Sportiv Şcolar, prof. Cătălin Tănase, a scos şi de această dată în evidenţă relaţia foarte bună şi sprijinul primit din partea primăriei, apreciind că adevărata finală a turneului, implicit a campionatului, se va juca duminică, de la ora 13, între CSS-CSM Târgovişte şi echipa din Cluj-Napoca.

La rândul său, Ciprian Prisăcaru a declarat că este important ca Târgoviştea să atragă atenţia celor implicaţi în mişcarea  sportivă, inclusiv prin găzduirea unor astfel de evenimente, iar baschetul are un rol bine conturat, prin rezultatele obţinute până acum dar mai ales prin  activitatea de perspectivă, cu actualele echipe de junioare extrem de bine clasate.

Alături de  gazde, la turneul final participă echipe din Cluj, Dej, Bucureşti, Braşov şi Sf. Gheorghe, ultimul meci fiind programat duminică de la ora 13, între baschetbalistele din Târgovişte şi Cluj, favoritele competiţiei. Intrarea este liberă iar publicul este aşteptat în număr cât mai mare, pentru a-şi susţine echipa favorită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *