joi , 17 ianuarie 2019
Home / POLITIC / LIBERALII DÂMBOVIŢENI SUSŢIN TANDEMUL KLAUS JOHANNIS PREŞEDINTE, LUDOVIC ORBAN PREMIER

LIBERALII DÂMBOVIŢENI SUSŢIN TANDEMUL KLAUS JOHANNIS PREŞEDINTE, LUDOVIC ORBAN PREMIER

Share

        O delegaţie numeroasă din Dâmboviţa, condusă de preşedintele Marius Caraveţeanu, a participat la Consiliul Național al Partidului Naţional Liberal.

     Ordinea de zi anunţată iniţial a fost suplimentată cu două puncte, dupa ce prim-vicepreședintele  Iulian Dumitrescu a propus ca Ludovic Orban să fie propunerea PNL pentru funcția de premier, iar Ludovic Orban a propus validarea lui Klaus Iohannis drept candidat al PNL la viitoarele alegeri prezidentiale. Pentru propunerea de premier a candidat și Viorel Cataramă.

      Pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis, au fost exprimate 817 voturi, din care 793 au fost pentru, iar 24 au fost declarate nule. În ceea ce priveşte candidatul PNL la funcţia de premier, au fost exprimate 821 de voturi, din care 686 pentru Ludovic Orban, 113 pentru Viorel Cataramă, iar 23 au fost declarate nule.

      Ludovic Orban a promis că PNL va veni cu un program de guvernare, dar nu scris pe picior, ci cu răspunsuri serioase, profunde, bazate pe analize şi pe studii de impact. Acesta a mai spus spus că susţine o guvernare cu 14-15 ministere şi că este total împotriva ordonanţelor de urgenţă.

      ”Ni se cere de foarte mulţi analişti, comentatori şi foarte mulţi cetăţeni să venim cu un program de guvernare şi vom veni cu un program de guvernare, dar nu un program de guvernare scris pe picior, nu aşa un program de guvernare cum a fost programul pe care l-a prezentat actualul partid de guvernare, o colecţie de minciuni scoase din cărţile cu baronul Munchhausen. Trebuie să venim cu răspunsuri serioase, profunde, care să se bazeze pe analize, pe studii de impact, pe analiza comparativă a politicilor publice în diverse domenii în toate ţările europene, care să aibă la bază cu adevărat rezolvarea marilor probleme care există în societatea românească (…), a disfuncţionalităţilor majore, a minciunilor care se perpetuează în discursul public şi al oamenilor politici numai din dorinţa de a ascunde existenţa acestor probleme”, a afirmat Ludovic Orban.

CITEȘTE ȘI ...

CORNEL ŞTEFAN, DEPUTAT PSD:”NE-AM ŢINUT UNIŢI ŞI AM REUŞIT SĂ DEPĂŞIM ACESTE MOMENTE DE CONVULSII”

            Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul social-democrat Cornel Ştefan a scris că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *