marți , 16 octombrie 2018
Home / POLITIC / LIBERALUL CEZAR PREDA A IRONIZAT-O PE VIORICA DĂNCILĂ CHIAR DE ZIUA FEMEII

LIBERALUL CEZAR PREDA A IRONIZAT-O PE VIORICA DĂNCILĂ CHIAR DE ZIUA FEMEII

Share

Într-o conferinţă de presă “informală”, în care a tratat totuşi destule subiecte mai mult sau mai puţin arzătoare şi ne-a spus că partidul său e mort (referindu-se la PDL, fireşte), deputatul liberal Cezar Preda a ironizat-o pe Viorica Dăncilă. Aceasta  a fost taxată după ce,  în ultima şedinţă de guvern,  a pronunţat greşit, în mod repetat, termenul “imunoglobulină”.

A spus Cezar Preda că nu ar fi de mirare ca responsabilii din ţările care vor dori să ajute România, după declanşarea Mecanismului European de Protecţie Civilă, “să trimită e-mail-uri la guvern, să ceară lămuriri despre ce medicament este vorba.”

Reamintim că premierul Viorica Dancilă  a prezentat, în şedinţa de guvern de miercuri, istoria crizei de imunoglobulină, care a culminat cu activarea acestei proceduri prevăzute pentru cazuri  de calamitate sau război.
„O alta problemă la care doresc să mă refer e declanşarea Mecanismului European de Protectie Civila, si ma refer la imunoglobina. Zilele trecute am dat acceptul d-nei ministru al Sănătăţii, d-na Sorina Pintea, pentru declanşarea Mecanismului European de Protecţie din cauza lipsei de imunoglobina din spitale.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *