joi , 17 ianuarie 2019
Home / POLITIC / LIBERALUL CEZAR PREDA A IRONIZAT-O PE VIORICA DĂNCILĂ CHIAR DE ZIUA FEMEII

LIBERALUL CEZAR PREDA A IRONIZAT-O PE VIORICA DĂNCILĂ CHIAR DE ZIUA FEMEII

Share

Într-o conferinţă de presă “informală”, în care a tratat totuşi destule subiecte mai mult sau mai puţin arzătoare şi ne-a spus că partidul său e mort (referindu-se la PDL, fireşte), deputatul liberal Cezar Preda a ironizat-o pe Viorica Dăncilă. Aceasta  a fost taxată după ce,  în ultima şedinţă de guvern,  a pronunţat greşit, în mod repetat, termenul “imunoglobulină”.

A spus Cezar Preda că nu ar fi de mirare ca responsabilii din ţările care vor dori să ajute România, după declanşarea Mecanismului European de Protecţie Civilă, “să trimită e-mail-uri la guvern, să ceară lămuriri despre ce medicament este vorba.”

Reamintim că premierul Viorica Dancilă  a prezentat, în şedinţa de guvern de miercuri, istoria crizei de imunoglobulină, care a culminat cu activarea acestei proceduri prevăzute pentru cazuri  de calamitate sau război.
„O alta problemă la care doresc să mă refer e declanşarea Mecanismului European de Protectie Civila, si ma refer la imunoglobina. Zilele trecute am dat acceptul d-nei ministru al Sănătăţii, d-na Sorina Pintea, pentru declanşarea Mecanismului European de Protecţie din cauza lipsei de imunoglobina din spitale.”

CITEȘTE ȘI ...

CORNEL ŞTEFAN, DEPUTAT PSD:”NE-AM ŢINUT UNIŢI ŞI AM REUŞIT SĂ DEPĂŞIM ACESTE MOMENTE DE CONVULSII”

            Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul social-democrat Cornel Ştefan a scris că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *