joi , 19 aprilie 2018
Home / TIMP LIBER / MAŞINILE DE EPOCĂ AU STÂRNIT ADMIRAŢIA TÂRGOVIŞTENILOR

MAŞINILE DE EPOCĂ AU STÂRNIT ADMIRAŢIA TÂRGOVIŞTENILOR

Share

      Admiratorii maşinilor de epocă din Târgovişte s-au bucurat de un adevărat regal sâmbătă, când a avut loc Retroparada Primăverii- ediţia 2017. Evenimentul a fost organizat de filiala judeţeană a Retromobil Club România şi a inclus trei etape.

    Sâmbătă dimineaţa, începând cu ora 9, autoturismele de epocă au început să se adune în parcarea de la Mânăstirea Dealu. În jurul orei 10, peste 40 de maşini clasice au coborât pe Aleea Mânăstirii şi au parcurs mai multe artere rutiere importante ale oraşului. Coloana a intrat în Târgovişte pe str. Mihai Bravu, a urmat Calea Domnească, B-dul Libertăţii, str. Grigore Alexandrescu şi B-dul Mircea cel Bătrân. După paradă, “bătrânele doamne” ale şoselelor au fost parcate pe platoul din Piaţa Tricolorului, unde au putut fi admirate preţ de câteva ore.

     Tineri şi mai puţin tineri, legaţi de pasiunea pentru motoare dar şi eleganţă, au putut admira numeroase modele ale unor mărci de prestigiu: Ford, ARO- cu faimosul M461, Renault, Triumph, Citroen ori Dacia, toate îngrijite şi ţinute de proprietari într-o stare excelentă.

CITEȘTE ȘI ...

CĂUTĂTORII OULUI DE CIOCOLATĂ

Primăria oraşului Pucioasa, prin Centrul Cultural European,  invită toţi copiii din oraş să participe la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *