marți , 22 ianuarie 2019
Home / ADMINISTRAȚIE / MII DE TÂRGOVIŞTENI AU RETRĂIT AMENINŢAREA FRIGULUI ŞI ÎNTUNERICULUI, CA-N IERNILE DIN ANII DICTATURII

MII DE TÂRGOVIŞTENI AU RETRĂIT AMENINŢAREA FRIGULUI ŞI ÎNTUNERICULUI, CA-N IERNILE DIN ANII DICTATURII

Share

         În această după-amiază, o  avarie  la reţeaua de medie tensiune a lăsat mii şi mii de târgovişteni, din mai multe cartiere ale municipiului, fără energie electrică timp de aproape două ore. Sigur, nu este nici prima şi nu va fi nici ultima dată când se întâmplă aşa ceva. Aşa este pe la noi: cum ninge ori plouă ceva mai mult, cum prinde vântul ceva viteză, gata şi pana de curent.

         Supărarea a venit însă din cu totul alte motive. Oamenii au sunat timp de zeci de minute la “deranjamente” dar nu s-a obosit să răspundă decât robotul : ori că numărul e ocupat ori postul … deranjat.  Care a avut răbdare şi suficient noroc, a putut afla că a fost o avarie mai serioasă chiar de la operatorul de serviciu, care nu a fost însă în măsură să ofere măcar o estimare a timpului de remediere. Adică a aflat cam ce ştia déjà. Probleme au fost şi la reluarea furnizării energiei către consumatorii casnici, când au mai fost câteva întreruperi de cinci-zece minute fiecare, cu riscul evident al defectării aparatelor electrocasnice. Una peste alta, cel puţin târgoviştenii mai în vârstă au retrăit ameninţarea frigului şi întunericului din iernile de până-n ’89, când penele de curent erau la ordinea zilei.

CITEȘTE ȘI ...

ŢĂRILE MEMBRE UE CARE PUN ÎN PERICOL STATUL DE DREPT RISCĂ SĂ PIARDĂ BANI EUROPENI

       Parlamentul European a votat, joi, proiectul de lege potrivit căruia guvernele ce intervin în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *