vineri , 25 mai 2018
Home / CULTURĂ / NOAPTEA MUZEELOR: SÂMBĂTĂ, DUPĂ ORA 18, INTRARE GRATUITĂ LA MUZEELE DIN TÂRGOVIŞTE ŞI LA COMPLEXUL BRÂNCOVENESC POTLOGI

NOAPTEA MUZEELOR: SÂMBĂTĂ, DUPĂ ORA 18, INTRARE GRATUITĂ LA MUZEELE DIN TÂRGOVIŞTE ŞI LA COMPLEXUL BRÂNCOVENESC POTLOGI

Share

      Sâmbătă 20 mai, Complexul Naţional Muzeal Curtea Domnească invită publicul, pentru al X-lea an consecutiv, la  Noaptea Muzeelor.Este  o manifestare  cu impact deosebit –participă 3000 de muzee din 30 de ţări europene- şi care atrage de la un an la altul mai mulţi participanţi, inclusiv la Târgovişte.

    Ca element de noutate, în cadrul ediţiei 2017, pe lângă cele şapte muzee din Târgovişte , a fost inclus în proiect şi Complexul Brâncovenesc de la Potlogi. Accesul publicului va fi gratuit între orele 18-1 iar conducerea Complexului Naţional Muzeal –director Ovidiu Cîrstina- a pregătit mai multe activităţi de interes pentru vizitatori. Vor fi vernisate o expoziţie de sculptură şi una fotografică, sunt programate spectacole de muzică şi dansuri, proiecţii de filme documentare.

   O altă noutate va fi organizarea concursului “Recunoaşte obiectele”, câştigătorii urmând să fie recompensaţi cu câte o legitimaţie de acces gratuit în muzeele din cadrul CNM Curtea Domnească, valabilă timp de un an.

[gview file=”http://targovistelive.ro/wp-content/uploads/2017/05/targovistelive.ro-noaptea-muzeelor-sambata-dupa-ora-18-intrare-gratuita-la-muzeele-din-targoviste-si-la-complexul-brancovenesc-potlogi-noaptea-muzeelor-2017-1.docx”]

CITEȘTE ȘI ...

BIBLIOTECA MUNICIPALĂ – UN REPER IMPORTANT AL VIEŢII CULTURALE MORENARE

        Cea de a XX-a ediţie a Zilelor Bibliotecii Municipale Moreni a debutat ieri dimineaţă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *