luni , 20 noiembrie 2017
Home / CULTURĂ / NOAPTEA MUZEELOR: SÂMBĂTĂ, DUPĂ ORA 18, INTRARE GRATUITĂ LA MUZEELE DIN TÂRGOVIŞTE ŞI LA COMPLEXUL BRÂNCOVENESC POTLOGI

NOAPTEA MUZEELOR: SÂMBĂTĂ, DUPĂ ORA 18, INTRARE GRATUITĂ LA MUZEELE DIN TÂRGOVIŞTE ŞI LA COMPLEXUL BRÂNCOVENESC POTLOGI

      Sâmbătă 20 mai, Complexul Naţional Muzeal Curtea Domnească invită publicul, pentru al X-lea an consecutiv, la  Noaptea Muzeelor.Este  o manifestare  cu impact deosebit –participă 3000 de muzee din 30 de ţări europene- şi care atrage de la un an la altul mai mulţi participanţi, inclusiv la Târgovişte.

    Ca element de noutate, în cadrul ediţiei 2017, pe lângă cele şapte muzee din Târgovişte , a fost inclus în proiect şi Complexul Brâncovenesc de la Potlogi. Accesul publicului va fi gratuit între orele 18-1 iar conducerea Complexului Naţional Muzeal –director Ovidiu Cîrstina- a pregătit mai multe activităţi de interes pentru vizitatori. Vor fi vernisate o expoziţie de sculptură şi una fotografică, sunt programate spectacole de muzică şi dansuri, proiecţii de filme documentare.

   O altă noutate va fi organizarea concursului “Recunoaşte obiectele”, câştigătorii urmând să fie recompensaţi cu câte o legitimaţie de acces gratuit în muzeele din cadrul CNM Curtea Domnească, valabilă timp de un an.

CITEȘTE ȘI ...

MÂINE VA FI VERNISATĂ EXPOZIŢIA “AURUL ŞI ARGINTUL ANTIC AL ROMÂNIEI”

       Consiliul Județean Dâmbovița și Complexul Național Muzeal “Curtea Domnească” Târgoviște în parteneriat cu Ministerul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *