sâmbătă , 23 februarie 2019
Home / ADMINISTRAȚIE / O SUTĂ DE FUNCŢIONARI PUBLICI ŞI MEMBRI AI CJD VOR ÎNVĂŢA DESPRE MANAGEMENTUL CALITĂŢII ÎN ADMINISTRAŢIE

O SUTĂ DE FUNCŢIONARI PUBLICI ŞI MEMBRI AI CJD VOR ÎNVĂŢA DESPRE MANAGEMENTUL CALITĂŢII ÎN ADMINISTRAŢIE

         În această dimineaţă a avut loc conferinţa de lansare a proiectului „APT_SMC – Administrație Publică eficienTă prin Sistem de Management al Calității”, finanţat  din  Fondul Social European prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014 – 2020. Valoarea totală a proiectului este de   621.847,30 lei (inclusiv TVA), din care  suma de 12.437,35 lei (inclusiv TVA),  reprezintă cofinanţarea de 2% din valoarea eligibilă a proiectului din partea Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Au participat preşedintele Daniel Comănescu, vicepreşedinta Luciana Cristea, Ivan Ivanoff, secretarul general al judeţului şi viitorii cursanţi.

      Obiectivul general al proiectului îl constituie  implementarea unui Sistem de Management al Calității certificat conform Standardului Internațional ISO 9001:2015 (SMC) și a instrumentului de management al performanței Balance Scorecard (BSC), în vederea optimizării proceselor decizionale și de sprijin a clienților, susținut de dezvoltarea abilităților personalului de la nivelul solicitantului.

      Ca obiective specific au fost nominalizate elaborarea, dezvoltarea și implementarea unor sisteme de management al performanței în baza Balance ScoreCard, dezvoltarea abilităților specifice ale personalului public în domeniul managementului calității în vederea elaborării, implementării și menținerii unor sisteme de management al calității și performanței la nivelul beneficiarului astfel încât să se mențină la un standard european calitatea serviciilor acordate şi dezvoltarea de noi abilități ale personalului în vederea optimizării proceselor decizionale orientate către cetățeni.

      Grupul țintă este format din 100 de persoane, funcționari publici și/sau aleși locali din consiliul judeţean , care vor participa la instruirile programate în cadrul proiectului, la activităţile de informare, documentare şi dezvoltare a abilităţilor.

      Durata de implementare a proiectului este de 16 de luni de la data semnării contractului de finanţare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *