joi , 19 aprilie 2018
Home / ADMINISTRAȚIE / PATRU MILIOANE DE LEI PENTRU CONTINUAREA LUCRĂRILOR LA FOSTUL SANATORIU TBC MOROENI

PATRU MILIOANE DE LEI PENTRU CONTINUAREA LUCRĂRILOR LA FOSTUL SANATORIU TBC MOROENI

Share

         Ministerul Sănătăţii a alocat suma de patru milioane de lei pentru continuarea lucrărilor de reabilitare la pavilionul central al fostului Sanatoriu TBC Moroeni, în prezent Secţie TBC în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Lucrările au început anul trecut, când a fost repartizată suma de 1,44 milioane de lei, valoarea totală a proiectului fiind de 17,9 milioane.

Implementarea acestui proiect nu este însă nici pe departe singura problemă. Managerul general , dr. Claudiu Dumitrescu, a spus că Secţia Moroeni are deficit de pacienţi dar , aspect şi mai grav, mare deficit de medici. Dacă nu sunt ocupate toate cele 225 de paturi- TBC-ul fiind tratat şi în ambulatoriu, din cele opt posturi de medici sunt ocupate numai două şi acelea de doctori pensionari. A mai fost cooptat un medic cu jumătate de normă dar situaţia rămâne la limită.

      Având în vedere calitatea excepţională a aerului, intenţia autorităţilor este aceea de a realiza la Moroeni un centru de tratament  solicitat de pacienţi din toată ţara.

CITEȘTE ȘI ...

O DELEGAŢIE A MUNICIPALITĂŢII DIN CASTELLON DE LA PLANA EFECTUEAZĂ O VIZITĂ LA TÂRGOVIŞTE

              Executivul Primăriei Târgovişte a primit, în această dimineaţă, delegaţia municipiului Castellon de la Plana- …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *