sâmbătă , 24 martie 2018
Home / ACTUALITATE / PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE COMITEREA A 80 DE FURTURI PE TERITORIUL FRANȚEI. PREJUDICIUL ESTIMAT ESTE DE APROAPE 800.000 DE EURO

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE COMITEREA A 80 DE FURTURI PE TERITORIUL FRANȚEI. PREJUDICIUL ESTIMAT ESTE DE APROAPE 800.000 DE EURO

La data de 15 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, specialiști ai Direcției de Investigații Criminale din cadrul I.G.P.R împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, au efectuat 22 de percheziții domiciliare pe raza județului Dâmbovița, la mai multe persoane bănuite de comiterea unor furturi din camioane de piese și accesorii auto, pe teritoriul Franței.

În colaborare cu Jirs Rennes și Secția de Cercetări din Rennes din cadrul Jandarmeriei Naționale Franceze, care instrumentează cazul, vor fi puse în executare 14 mandate europene de arestare.

În urma acțiunii au fost depistate 6 camioane despre care există indicii că ar fi fost folosite la comiterea faptelor. De asemenea, au fost ridicați aproximativ 30.000 de euro, precum și alte bunuri (roți de camion, piese și accesorii auto).

CITEȘTE ȘI ...

ORA DE VARĂ 2018- SÂMBĂTĂ SPRE DUMINICĂ DĂM CEASURILE ÎNAINTE CU O ORĂ

        În noaptea de sâmbătă şpre duminică (24/25martie), România trece la ora oficială de vară. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *