vineri , 25 mai 2018
Home / ADMINISTRAȚIE / PESTE 21 MILIOANE DE LEI ALOCATE COMUNEI RĂZVAD PRIN PNDL II

PESTE 21 MILIOANE DE LEI ALOCATE COMUNEI RĂZVAD PRIN PNDL II

Share

    Prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, etapa a doua, comuna Răzvad a obţinut finanţări pentru mai multe proiecte de infrastructură, valoarea totală a acestora depăşind suma de 21 milioane de lei. Este vorba aici şi de un succes al admunistraţiei publice locale- primar Emanuel Spătaru, pentru că a propus proiecte viabile, bine argumentate.

   Din suma totală alocată comunei, primarul Emanuel Spătaru a precizat că, mai mult de jumătate, mai exact 13,9 milioane de lei sunt destinaţi extinderii reţelei de canalizare în Răzvad şi Valea Voievozilor. Tot la Valea Voievozilor va ajunge suma de 1,8 milioane de lei, pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea şcolii gimnaziale. Pentru satul Gorgota este prevăzută suma de 5,5 milioane de lei, pentru reţeaua de alimentare cu apă. Aspect foarte important, au fost prevăzute în documentaţie şi lucrările la racordările individuale, ceea ce reprezintă un câştig suplimentar pentru cetăţenii comunei.

        Primăria mai are depus un proiect cu finanţare europeană, în valoare de un milion de euro, pentru asfaltarea unui lot de şapte străzi şi tot cu finanţare europeană, de această dată prin Grupul de Acţiune Locală, se doreşte realizarea unui pod nou în satul Gorgota. Pentru ca anul şcolar să înceapă în condiţii optime, în această perioadă se execută lucrări de reparaţii şi igienizare iar pentru Şcoala Gimnazială Răzvad este în procedură de achiziţie un sistem de încălzire cu centrală termică.

CITEȘTE ȘI ...

TÂRGOVIŞTE: PESTE 30 DE STRĂZI INTRĂ ANUL ACESTA ÎN REABILITARE

        Primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a anunţat semnarea ordinelor de începere a lucrărilor pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *