luni , 16 iulie 2018
Home / SOCIAL / PESTE 400 DE LOCURI DE MUNCĂ VACANTE ÎN DÂMBOVIŢA

PESTE 400 DE LOCURI DE MUNCĂ VACANTE ÎN DÂMBOVIŢA

Share

În baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate în această săptămână  413   locuri de muncăvacante, din care numai şase  pentru persoanele cu studii superioare şi   292 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii. În acelaşi timp, angajatorii din judeţ au    115  posturi pentru muncitorii necalificaţi.

Cu studii superioare se caută un economist, un biolog, auditor, operator interviu, asistent cercetare în gestiune-contabilitate şi şef formaţie industria confecţiilor.

Pentru absolvenţii de liceu sunt disponibile posturi de agent vânzări; lucrător comercial, croitor, coafor, bucătar, recepționerhotel, operator comandă numerică, strungar, electrician instalator,dulgher, sudor;şofer, confecţioner articole textile;

Fără pregătire profesională se caută muncitori necalificaţi în  metalurgie şi muncitori necalificați în confecții textile. Oferta locurilor de muncă este actualizată zilnic în funcţie de solicitările angajatorilor precum şi de ocuparea posturilor vacante.

CITEȘTE ȘI ...

1150 LOCURI DE MUNCĂ VACANTE ÎN SPAŢIUL ECONOMIC EUROPEAN

        Potrivit AJOFM Dâmboviţa, angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *