sâmbătă , 17 martie 2018
Home / EDUCAȚIE / PROIECT PENTRU PREVENIREA ABSENTEISMULUI ŞI ABANDONULUI ŞCOLAR

PROIECT PENTRU PREVENIREA ABSENTEISMULUI ŞI ABANDONULUI ŞCOLAR

    La sediul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, a avut loc conferința de lansare a proiectului ”PREZENT!”, prin care se urmăreşte diminuarea  abandonului şcolar, prin personalizarea programelor de prevenire la nevoile diverse ale elevilor.

          Au participat la eveniment partenerii Proiectul ”PREZENT!”, inițiat de ISJ Dâmbovița, aplicaţia  având  ca scop principal prevenirea absenteismului și a abandonului școlar , fiind totodată  un suport pentru toate şcolile care se confruntă cu aceste probleme: reprezentanți din partea Arhiepiscopiei Târgoviște, a Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, reprezentanți ai primăriilor din județ, directorii unităților școlare.

Alături de reprezentanţii autorităților publice, au  participat și reprezentanți ai Asociației Județene de Părinți, Organizației Salvați Copiii, Consiliului Elevilor Dâmbovița și ai altor ONG-uri cu rol educațional care activează în județ.

CITEȘTE ȘI ...

4662 ELEVI DÂMBOVIŢENI ÎNSCRIŞI LA SIMULAREA EVALUARII NAȚIONALE PENTRU ELEVII DE CLASA AVIII-A

Conform calendarului stabilit prin  Ordinul Ministrului Educației Naționale nr. 3109/29.01.2018, astăzi a avut loc simularea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *