sâmbătă , 17 noiembrie 2018
Home / ADMINISTRAȚIE / SE LUCREAZĂ SUSŢINUT ÎN MAI MULTE PUNCTE DE PE ŞOSEAUA DE CENTURĂ

SE LUCREAZĂ SUSŢINUT ÎN MAI MULTE PUNCTE DE PE ŞOSEAUA DE CENTURĂ

Share

        Pentru o corectă informare a târgoviştenilor dar şi pentru a infirma unele zvonuri  care nu au nimic în comun cu realitatea din teren, primarul Cristian Stan a efectuat o vizită de lucru pe şantierele principale de pe şoseaua de centură. A fost însoţit de viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, de consilierul Cosmin Bozieru şi de şefii de direcţii din Primăria Târgovişte.

    O primă oprire a fost  la Teiş, unde au început lucrările la podul rutier nou peste râul Ialomiţa. Sunt în curs de execuţie cele 54 de foraje pentru pilonii de susţinere şi, din discuţiile cu constructorii, a reieşit că va mai fi adusă o foreză, pentru a fi dublat ritmul de lucru. Se doreşte finalizarea rapidă a acestei etape, pentru ca podul să fie gata la timp. Se lucrează şi la consolidarea pasarelei peste calea ferată, de pe Aleea Sinaia, un alt obiectiv important al proiectului.

     Cum a rezultat inclusiv din discuţiile cu constructorii, au avansat mult şi lucrările de reparaţii şi lărgire a podului de la Valea Voievozilor. Ajuns aici, primarul Cristian Stan a explicat că, fără aceste intervenţii, în câţiva ani podul ar fi ajuns inutilizabil. A fost asumată însă decizia responsabilă, cu riscul de stârni nemulţumirea navetiştilor. Dincolo de disconfortul din trafic, la ore de vârf, oricine înţelege caracterul imperativ al efectuării acestor lucrări.

      Deplasarea în teren s-a încheiat pe Str. Petru Cercel, unde se lucrează la reţeaua de canalizare. Ca o scurtă concluzie, ritmul actual de  execuţie a proiectului şoselei de centură este bun iar dacă va fi mentinut sunt şanse foarte bune pentru finalizarea la termen a obiectivului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *