marți , 22 ianuarie 2019
Home / SOCIETATE / SELECŢIE PENTRU STUDENȚII CARE DORESC SĂ LUCREZE ȊN GERMANIA PE PERIOADA VACANŢEI

SELECŢIE PENTRU STUDENȚII CARE DORESC SĂ LUCREZE ȊN GERMANIA PE PERIOADA VACANŢEI

Share

        Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița organizează selecție pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni). La selecţie pot participa studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

          Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor. Studenții care au domiciliul, sau sunt ȋnregistrați la Universitatea Valahia din Târgovişte, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița, în vederea înregistrării dosarelor. Ȋnregistrarea se va desfășura ȋn perioada 15.01.2018 – 09.02.2018, ȋn intervalul luni – joi, orele 09.30 – 15.30 și vineri, orele 09.30 – 12.30.

       Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0732100377, sau se găsesc pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița, www.dambovita.anofm.ro

 

CITEȘTE ȘI ...

TÂRGOVIŞTE: STAREA DE SĂNĂTATE A ASISTAŢILOR SOCIAL S-A ÎMBUNĂTĂŢIT CONSIDERABIL…

       La această dată, Primăria Târgovişte are în plată cel mai mic număr de dosare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *