duminică , 21 ianuarie 2018
Home / ACTUALITATE / ŞOFERI INCONŞTIENŢI, SANCŢIONAŢI PENTRU NERESPECTAREA UNOR NORME ELEMENTARE

ŞOFERI INCONŞTIENŢI, SANCŢIONAŢI PENTRU NERESPECTAREA UNOR NORME ELEMENTARE

Ieri, 05 septembrie, poliţiştii de la rutieră, în colaborare cu polițiștii de la transporturi, au acționat în zona trecerilor la nivel cu calea ferată pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere soldate cu victime omeneşti şi pagube materiale.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 165 de sancțiuni contravenționale și a fost constatată o infracțiune contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Din totalul amenzilor,  44 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere privind  trecerea la nivel cu calea ferată și restul pentru alte abateri.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au reţinut 9 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care 8 pentru încălcarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

Exemplu:

Un bărbat de 48 de ani, din Bezdead, în timp ce conducea un autovehicul destinat transportului public de persoane, pe o stradă din municipiul Târgoviște nu a respectat obligațiile instituite la trecerea la nivel cu calea ferată.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional, fiindu-i reținut și permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

CITEȘTE ȘI ...

NUMEROASE NEREGULI DEPISTATE (ŞI SANCŢIONATE) LA TRANSPORTUL ELEVILOR

   Agenţii rutieri din Dâmbovița au acționat  pentru reducerea numărului de accidente de circulaţie în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *