marți , 22 mai 2018
Home / ACTUALITATE / ŞOFERI INCONŞTIENŢI, SANCŢIONAŢI PENTRU NERESPECTAREA UNOR NORME ELEMENTARE

ŞOFERI INCONŞTIENŢI, SANCŢIONAŢI PENTRU NERESPECTAREA UNOR NORME ELEMENTARE

Share

Ieri, 05 septembrie, poliţiştii de la rutieră, în colaborare cu polițiștii de la transporturi, au acționat în zona trecerilor la nivel cu calea ferată pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere soldate cu victime omeneşti şi pagube materiale.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 165 de sancțiuni contravenționale și a fost constatată o infracțiune contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Din totalul amenzilor,  44 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere privind  trecerea la nivel cu calea ferată și restul pentru alte abateri.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au reţinut 9 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care 8 pentru încălcarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

Exemplu:

Un bărbat de 48 de ani, din Bezdead, în timp ce conducea un autovehicul destinat transportului public de persoane, pe o stradă din municipiul Târgoviște nu a respectat obligațiile instituite la trecerea la nivel cu calea ferată.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional, fiindu-i reținut și permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

CITEȘTE ȘI ...

UN ELEV DIN TITU S-A ACCIDENTAT GRAV ÎN TIMPUL RECREAŢIEI

         Un eveniment deosebit de grav s-a petrecut în această dimineaţă la Şcoala Generală din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *