marți , 22 ianuarie 2019
Home / EDUCAȚIE / SPECTACOL TOTAL LA GALA CSŞ TÂRGOVIŞTE

SPECTACOL TOTAL LA GALA CSŞ TÂRGOVIŞTE

Share

Poate mai târziu decât ar fi trebuit, în această seară a avut loc Gala Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte, o sărbătoare a mişcării sportive juvenile locale, o adevărată pledoarie pentru sport în general, fair-play şi munca în echipă. Tribunele Sălii Sporturilor au fost pline, pe de o parte cu sportivii clubului, de cealaltă parte, poate şi mai emoţionaţi, fiind părinţii şi prietenii performerilor. Amfitrion a fost preşedintele Clubului, Cătălin Tănase, un antrenor extraordinar dar şi un om deosebit.

Au răspuns invitaţiei organizatorilor şi au fost alături de cei mai buni sportivi elevi oameni importanţi, care au sprijinit constant sportul local: Alexandru Oprea- preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Cristian Stan- primarul Municipiului Târgovişte, deputatul social-democrat Cornel Ştefan. Inspectoratul Şcolar a fost reprezentat de Cristina Stroe-inspector şcolar general adjunct şi au fost alături de colegul Cătălin Tănase directorul CSM Târgovişte, Ciprian Prisăcaru şi Claudiu Mănescu, directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi sport.

Invitaţii, colaboratorii clubului şi reprezentanţii presei au primit din partea gazdelor plachete şi diplome iar sportivii au executat demonstraţii foarte bine primite de public. Am remarcat atmosfera destinsă, sănătoasă şi în mod special bucuria şi entuziasmul  acestor tineri. Gala s-a încheiat cu premierea celor mai titraţi sportivi şi antrenori şi cu un concert la fel de bine primit. Toate acestea au fost posibile în primul rând datorită sprijinului din partea municipalităţii, dar, cum a spus deputatul Cornel Ştefan, sunt bani cheltuiţi cu folos, pentru că este mai bine să investim în sport decât să cheltuim mai mult pentru sănătate.

Încheiem reamintind că 2017 a fost un an bun, cu multe titluri şi medalii pentru sportivii şi echipele CSŞ Târgovişte. Echipa de baschet fete U18, antrenată de preşedintele clubului, Cătălin Tănase, a obţinut titlul naţional iar la băieţi U16 au fost câştigate medaliile de argint. Sportivii de la secţia de judo au câştigat 17 medalii, dintre care trei de aur, la campionatele naţionale iar cei de la lupte şi-au trecut în palmares alte 9 medalii, şi un loc trei obţinut de Maria Cioclea la campionatul mondial. Nu în ultimul rănd trebuie remarcaţi atleţii care au adus clubului şapte medalii de aur, tot atâtea de argint şi 13 medalii de bronz.

CITEȘTE ȘI ...

PROBLEMA MINORĂ A DOAMNEI MINISTRU ANDRONESCU…

       Un interviu de dată recentă a fost suficient pentru a ne convinge că “noul” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *