luni , 17 decembrie 2018
Home / ADMINISTRAȚIE / SPITALUL PUCIOASA- UN INCIDENT CU IMPLICAŢII NEGATIVE PENTRU PROFESIONIŞTII DIN INSTITUŢIE ŞI TOŢI PACIENŢII DIN ZONĂ

SPITALUL PUCIOASA- UN INCIDENT CU IMPLICAŢII NEGATIVE PENTRU PROFESIONIŞTII DIN INSTITUŢIE ŞI TOŢI PACIENŢII DIN ZONĂ

Share

Primarul Oraşului Pucioasa a vorbit în această dimineaţă de consecinţele destul de  grave, inclusiv pentru pacienţii arondaţi, pe care le are scandalul în care au fost implicaţi dr. Geambaşu şi aparţinătorul unei pacient în vârstă. Într-o conferinţă de presă, Constantin Ana a spus că scandalul “pune o pată foarte urâtă asupra activităţii spitalului şi a medicilor de acolo” şi a anunţat întrunirea comisiei de etică. Fără nicio reţinere, edilul a recunoscut culpa medicului implicat dar a atras atenţia şi asupra comportamentului destul de dubios, evident provocator al aparţinătorului pacientei. Acesta din urmă ar fi comis mai multe gesturi ostentative şi l-a urmărit pe doctor până pe secţie, deşi nu avea ce să caute acolo. Destul de probabil, medicul Geambaşu ar putea fi suspendat de la efectuarea gărzilor dar urmările incidentului nu se opresc din păcate aici. În eventualitatea plecării sale din spital- medicul incriminat este în pragul pensionării, coroborată cu intenţia unui alt chirurg rezident de a pleca din Pucioasa, s-ar putea ajunge chiar la închiderea Secţiei Chirurgie. O perspectivă nedorită, care-i afectează practic pe  toţi cei 80000 de locuitori din zona de nord a judeţului, arondaţi Spitalului Pucioasa. În cadrul aceleiaşi unitîţi, lipsa medicilor specialişti se resimte şi la alte secţii, fiind nominalizate Pediatria , Secţia de Obstretică- Ginecologie şi Secţia de Psihiatrie.

       În ciuda acestor  neajunsuri , primarul Constantin Ana  face tot ce depinde de el pentru modernizarea şi dotarea spitalului orăşenesc. A iniţiat şi depus un proiect în valoare de 33 de milioane de lei pentru consolidare şi eficientizarea energetică a imobilului si este în lucru un alt proiect , prin care sunt  vizate modernizarea şi dotarea ambulatoriului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *