luni , 22 ianuarie 2018
Home / EDUCAȚIE / SPORTIVI DIN TOATĂ ŢARA SE ÎNTREC LA COMPLEXUL DE TURISM ŞI NATAŢIE

SPORTIVI DIN TOATĂ ŢARA SE ÎNTREC LA COMPLEXUL DE TURISM ŞI NATAŢIE

    Începând din această după-amiază şi până duminică, la Complexul Turistic şi de Nataţie Târgovişte se desfăşoară campionatul naţional de înot rezervat cadeţilor, sportivi cu vârsta cuprinsă între 12 şi 14 ani. S-au înscris în concursul organizat de Federaţia Română de Nataţie, în parteneriat cu Primăria Târgovişte, 444 concurenţi, de la 68 de cluburi din toată ţara, aceştia urmând să se întreacă în 16 probe.

     La startul întrecerii au fost prezenţi Cristian Stan – primarul municipiului Târgovişte, viceprimarii Monica Ilie şi Cristian Rădulescu, deputatele Carmen Holban şi Oana Vlăduca, Doina Boboacă- consilier local, gazdă fiind directorul complexului, Eugen Pătraşcu.

    Cu acest prilej, primarul Cristian Stan a remarcat faptul că acest concurs este o promovare foarte bună pentru municipiul Târgovişte care, timp de câteva zile, va fi capitala înotului românesc. Edilul a amintit şi de prezenţa tot mai numeroasă a publicului, numărul celor care au beneficiat în ultimele 30 de zile de facilităţile de agrement ale Complexului Turistic şi de nataţie depăşind 30000 de persoane.

CITEȘTE ȘI ...

“FOTBAL SUB TURNUL CHINDIEI” – UN CADOU RÂVNIT DE TOŢI DÂMBOVIŢENII IUBITORI AI SPORTULUI REGE

Mai  târziu decât s-ar fi cuvenit, dar într-un moment cum nu se poate mai frumos, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *