luni , 17 decembrie 2018
Home / ADMINISTRAȚIE / TÂRGOVIŞTE: AU FOST APROBATE DOCUMENTAŢIILE TEHNICO-ECONOMICE PENTRU REABILITAREA TERMICĂ A BLOCURILOR INCLUSE ÎN PACHETUL I

TÂRGOVIŞTE: AU FOST APROBATE DOCUMENTAŢIILE TEHNICO-ECONOMICE PENTRU REABILITAREA TERMICĂ A BLOCURILOR INCLUSE ÎN PACHETUL I

Share

     Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a CLM Târgovişte, convocată de primarul Cristian Stan în această dimineaţă, au fost şi nouă proiecte de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici  şi a documentaţiilor aferente, pentru eficientizarea energetică a blocurilor de locuinţe cuprinse în Pachetul I.

     Este vorba despre blocurile 5A şi 5B situate pe Str. Ion Ghica, blocurile 40 şi 64 de pe Bulevardul Unirii, blocurile 12, O1, O2, O3 şi O4 pe Bulevardul Independenţei, blocurile D1, D2, D3 şi D4 situate pe B-dul Libertăţii, Blocul K pe Mircea cel Bătrân, şi blocurile 54-Str. Avram Iancu, F1 şi F2- Str. Arsenalului şi Blocul 57- Str. Radu Gioglovan.

     Finanţarea obiectivelor de investiţii se va realiza prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 3- Sprijinirea Tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *